Voor de verzorging van de natuurlijke nagel en de handen kunt u bij mij terecht voor een manicure behandeling.

Ook hier begin ik altijd met een inspectie van de nagels, riemen en huid. Hier komt mijn opleiding Anatomie en Pathologie goed van pas. 

In overleg kijken we welke behandeling u wilt en welke geschikt is voor u en uw huid.

Voor een manicure behandeling kunt u kiezen uit Seduction van Magnetic, BCL Spa en uiteraard de manicure met Famous Names producten.

U kunt in sommige gevallen kiezen voor verschillende varianten en aanvullende behandelingen. In de prijslijst kunt u deze terug vinden.

manicurelijn seduction, lotion en 3 soorten olie

Magnetic Seduction:

 

Een manicure lijn ontwikkeld door Magnetic met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die helpen om de huid te herstellen en behoudt de vochtbalans. De effecten zijn de hele dag zichtbaar.

Pure verleiding met het teder parfum van lentebloesem en frisse bamboe verrijkt met delicate orchideeën.

 

De behandeling bestaat uit: model vijlen van de nagels en zorgvuldig de nagelriemen, olie, soakbadje (afhankelijk van type nagel), handmassage of warme olie pakking. Als laatste worden de nagels en riemen nog een keer voorzien van olie.

 

Indien de nagels afgelakt moet worden wordt het soakbadje overgeslagen!

 

BCL SPA, 1 van de lijnen

BCL SPA:

 

DEZE BEHANDELING IS TIJDELIJK NIET MEER TE BOEKEN!

Dit Amerikaans merk bestaat uitsluitend uit gecertificeerde biologische ingredienten en kruidenextracten. Deze hebben een uiterst krachtig en effectieve eigenschappen,

Daarnaast zijn deze vrij van parabenen en chemicalien. De aanvulling met 100% arganolie maakt het helemaal af.

Er kan een keuze gemaakt worden voor een aantal lijnen, elk met zijn eigen eigenschap.

U kunt daarnaast kiezen uit 2 verschillende behandelingen.

 

behandeling: modelvijlen nagels, olie, dead sea salt badje, sugar scrub, korte handmassage. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de nagelriemen.

Een uitbreiding op deze behandeling is het masker van de handen.

 

 

 

Famous Names

 

Dit merk is veelvuldig verkozen tot award winning product! En niet voor niets.

Het is een éénvoudige product lijn die bestaat uit scrub (op basis van suiker en zout), lotion en oil. De lotion en oil bevatten Avocado olie, extra virgin olijfolie, jojobaolie, puur natuurlijke vitamine E en maar liefst 21 essentiele olieen. 

Het is een puur, natuurlijk en eerlijk product geschikt voor het hele lichaam en zonder onnodige toevoegingen. Dankzij het aangename aroma is het geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

De lotion is een veganistisch huidverzorgingsproduct en volledig dierproefvrij.

 

Een Famous Names manicure bestaat uit: zachte curette behandeling, scrub, vijlen van de nagels, korte handmassage met lotion of een (warme) olie pakking.

Deze manicure laat zich goed combineren met IBX.

Indien de nagels afgelakt dienen te worden met nagellak wordt de lotion of olie na het lakken aangebracht waarbij de nagels niet meegenomen worden