Gelpolish is momenteel niet meer uit het straatbeeld weg te denken!

Het is een product die eigenlijk voor elke gezonde nagel geschikt is, het verstevigt de natuurlijke nagel, geeft een mooie glans, een lange houdbaarheid en bladdert niet af zoals gewone nagellak.  

Door de ruime keus aan kleuren is voor iedereen wel een kleur beschikbaar. 

De mogelijkheden voor gelpolish zijn eindeloos, het is ook een prima basis voor nailart. Door de lange levensduur ook ideaal voor teennagels, het enige wat niet kan met gelpolish zijn de nagels verlengen. Maar heel eerlijk.... vaak is verlenging niet nodig omdat je zult merken wanneer je de stevigheid van gelpolish hebt de nagels ook de kans krijgen om te groeien.

 

Een gelpolish behandeling kan zo simpel of uitgebreid als je maar wilt.

Heb je bijv. een bruiloft of wil je mooie nagels voor je vakantie dan is een standaard ondergrond voldoende.

Wanneer je vaker gelpolish draagt dan adviseer ik altijd een ondergrond die passend is bij de conditie van je eigen nagels.

Hierbij valt bijv. te denken aan een flexibele basis of juist een wat stevigere ondergrond. Soms zelfs allebei want alle 10 de nagels kunnen een verschillende conditie hebben.

Ook IBX als ondergrond is goede keus. Onder de gelpolish werkt IBX aan de conditie van je nagelplaat.

Gelpolish kan afhankelijk van de ondergrond of afgeweekt worden of zal tot een zeker hoogte afgevijld worden.

Gelpolish wordt alleen geplaatst op een gezonde nagel, de conditie van de natuurlijke nagel staat voorop!

Een behandeling bestaat altijd uit het beoordelen van de nagelplaat en nagelriemen, vervolgens wordt de nagel in model gevijld en voorbereid voor product plaatsing (overigens zonder de nagelplaat op te ruwen). Na uitharding kun je de handen gelijk gebruiken zonder dat je moet wachten tot het product droog is. De behandeling wordt afgesloten met dadi' lotion voor de huid en dadi' oil voor de nagels en nagelriemen. 

set gelpoish met glitter, natuurlijke nagel
set gelpolsih, winter collectie 2020. Natuurlijke nagels

set gelpolish met glitter en steentjes